top of page

Ben jij spiritueel aan het ontwaken?


Spiritueel ontwaken kan je zien als een proces van 'wakker' worden voor jouw ware aard en innerlijk wezen.

Wanneer dit gebeurt, zul je een nieuw gevoel hebben om de wereld te zien; je zult het leven en alles om je heen vertrouwen en omarmen.

Tijdens jouw Spiritual Awakening zullen er vragen in je gedachten opkomen als: 'Wie ben ik?' en 'Waarom ben ik hier?'.

Tijdens jouw pad zal je liefdevol worden gepushed om de antwoorden op deze vragen te vinden, om vervolgens vanuit hier het diepere doel van je ziel op deze aarde te ontdekken.


Een Spiritual Awakening is een moment waarop je terugkeert naar je ware zelf, de persoon zonder enige twijfel, zorgen en stress; ' living in the present moment zal een krachtig inzicht zijn die jouw liefdevol zal begeleiden tijdens jouw spiritueel ontwaken.

Dit artikel laat jou de oorzaken van een Spiritual Awakening zien, de symptomen welke jij kan ervaren wanneer jij jouw spirituele pad bewandelt.



Wat triggert een Spiritual Awakening?


Vele mensen vragen zich af wat de oorzaak is van een Spiritual Awakening?

Het antwoord op deze vraag hangt af van persoon tot persoon. Het kan iets normaals, alledaags, een levensveranderende situatie of trauma zijn. Sommige mensen ontmoeten hun Twin Flame of Soul Mate, en dit veroorzaakt het Ontwaken en innerlijke evolutie.


Als je het leven vanuit een meer spiritueel perspectief bekijkt, kun je een Spiritual Awakening veroorzaken. Veel mensen begrijpen gewoon dat we allemaal één zijn en dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Dit geloof kan iedereen spiritueler, meer medelevend en geduldiger maken.



Wat kan je ervaren tijdens een awakening?


𖧧

Je moet weten dat je diepgaande openbaringen zult ervaren met betrekking tot je relaties en leven. Je zult in staat zijn om de patronen en de dingen te. zien die herhaaldelijk in je leven komen. Deze dingen zijn karmisch en ze komen om je te laten evolueren en te laten begrijpen hoe geweldig het leven kan zijn.


𖧧

In de eerste periode van Ontwaken kun je gevoelens van onthechting ervaren jegens mensen en dingen waar je vroeger van hield en van genoot. Dit kan een beetje verwarrend zijn, maar het zal je de mensen en dingen laten zien die uit je leven moeten komen en degenen die overblijven.


𖧧

Je zult ander prioriteiten hebben en je zult meer dingen willen doen die je leuk vindt. Sommige mensen die een ontwaken ervaren, zeggen hun baan op en beginnen aan iets nieuws dat meer in overeenstemming is met hun leven en passies.


𖧧

Je zult weten wat je moet doen in het leven en ander prioriteiten en waarden hebben. Je gaat van jezelf houden en laat die dingen en mensen los die niet meer bij je passen en die niet met je mee kunnen groeien.


𖧧

Je zult veel synchroniciteit ervaren die je laten zin hoe geweldig het leven is als je in jezelf en je pad gelooft. Je maakt contact met nieuwe mensen, met nieuwe hobby's en levensperspectieven.


𖧧

Het is mogelijk dat familie, vrienden en geliefden niet zullen resoneren met jouw nieuwe levensstijl. Wees geduldig, respecteer de mensen om je heen en stel nieuwe grenzen. Kijk wie er in je leven mag blijven en wie niet.


𖧧

Je zult zien dat je grootste prioriteit zal zijn om je goed te voelen en van jezelf te houden; hierdoor trek je de situatie en mensen aan die je ten goede komen, van je houden en waarderen. De mentaliteit die je naar jezelf toe hebt en de emoties die je jezelf geeft, zullen bij je terugkomen. Als je dit realiseert zul je zoveel van jezelf houden dat je situaties zult aantrekken waardoor je jezelf, het leven en de buitenwereld zult gaan waarderen zult gaan groeien. ?


𖧧

Je komt meer op jezelf af, gebruikt je intuïtie en laat het ego los. begrijp me niet verkeerd; het ego is goed, maar soms mogen we meer medelevend worden en de wereld met een ander oog bekijken. Wanneer we dat doen, wordt het ego losgelaten en dat is het moment waarop je in lijn bent met je ware geest.


𖧧

You will smell bullshit and lies. Je zult weten wanneer mensen liegen, vanuit ego communiceren of zichzelf willen excuseren. Je zult deze dingen ook in jezelf zien, en hierdoor zul je in staat zijn te veranderen en een beter mens te worden. Vergeet niet dat elke persoon in je leven een spiegel van jou is. Een Spiritueel Ontwaken is wanneer je je realiseert dat alle dingen die je niet leuk vind aan iemand, dingen zijn die je niet accepteert in jezelf. Door aan deze dingen te werken zal je Spirituele Journey heel spannend en mooi zijn!



Bewandel en koester

Terwijl we ons pad van spiritueel ontwaken bewandelen, ontvouwen zich nieuwe perspectieven en inzichten. We ontdekken dat we deel uitmaken van een onderling verbonden web van leven en energie, en dat onze gedachten, intenties en handelingen een diepgaand effect hebben op onszelf en de wereld om ons heen. Deze reis vereist geduld, mededogen en een open geest, want elke stap brengt ons dichter bij de essentie van wie we werkelijk zijn.

Laat dit spirituele ontwakingsproces een herinnering zijn dat groei niet altijd lineair is; het kent ups en downs, uitdagingen en doorbraken. Het is een voortdurende evolutie, een dans met het mysterie van het leven zelf. Dus terwijl je verder gaat op deze prachtige reis, weet dat je nooit alleen bent. Vele anderen hebben dezelfde weg bewandeld en zullen dat blijven doen. Laat je hart leiden, omarm de lessen die zich aandienen en koester de momenten van diepe verbinding met jezelf en het universum.


bottom of page